Het interieur van een Bugatti Veyron kopen?

December 7, 2018

Mocht een van je huisdieren het interieur van je net nieuwe Veyron hebben vernachelt, dan is dit pakket de beste aanbieding die er is. In Miami is een Bugatti-dealer die het complete interieur van een Bugatti Veyron op voorraad heeft. Onder andere de stoelen, het dashboard, de deurpanelen en de middenconsole zijn afkomstig van een Veyron 16.4 uit 2008. Met die auto is bijna niet gereden, waardoor de staat van het interieur nog van zeer hoge kwaliteit is.

 

Een vermogende kocht de Veyron als occasion, maar was geen fan van de binnenkant. Deze person liet het interieur vakkundig verwijderen door de Bugatti-dealer. Het autobedrijf bracht vervolgens een nieuw, zwart interieur aan in de auto. De dealer in Miami probeert nu via eBay het oude interieur te verkopen.

 

Het complete interieur past in vrijwel iedere Veyron van 2006 tot en met 2015. Hoewel het niet allemaal op de foto’s te zien is, komt het interieur ook met de knopjes, het stuurwiel, gordels en het dashboardkastje. Braman Miami, die naast Bugatti’s onder meer Rolls-Royces en Bentleys verkoopt, vraagt 150.000 dollar voor het interieur. Verras je geliefde op pakjesavond met een wel heel bijzonder cadeau. Schat..

 

 

24Cars is op zoek naar de nieuwe autojournalist van Nederland!

Ga naar de actiepagina en zie hoe jij met jouw schrijftalent kans maakt op geweldige prijzen! 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

24Cars Event! 21 september!

July 17, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle