Zo verkoop jij je auto na een ongeluk!

October 9, 2018

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zelfs als je de beste bestuurder bent van het land. Je hebt tenslotte niet in de hand wat andere weggebruikers voor gedrag vertonen tijdens het rijden. Vroeg of laat zal het dus ook jou gebeuren: je auto loopt schade op. Een paar krasjes zijn vaak nog simpel te herstellen, maar een motorkap of autodeur uitdeuken zal al gauw klauwen met geld kosten. Bovendien komen deuken meestal niet alleen. Platen verbuigen, elektronica gaat kapot en dure xenonlampen breken in duizend stukjes.

 

Moet ik dan gelijk mijn defecte auto verkopen?

 

Niet altijd, maar zoals we zullen zien is dit vaak gewoon de meest voordelige optie. In sommige lichte gevallen kan reparatie zeker nog wel lonen. Wat je jezelf altijd moet afvragen is het volgende: is mijn auto het waard om te laten repareren? Het is daarom een goed idee om twee dingen op te zoeken: de waarde van je wagen in goede staat en hoeveel een reparatie gaat kosten.

Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou!
Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

24Cars Event! 21 september!

July 17, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle