Tijdens controle kofferbak vol lachgas aangetroffen door politie

September 28, 2018

In Amsterdam is afgelopen nacht op de A2 een auto aan de kant gezet voor controle. De bestuurder vervoerde wel een heel bijzondere inhoud, er bleken namelijk twintig flessen lachgas in de kofferbak te liggen.

De politie kreeg de auto in het vizier, omdat het voertuig erg naar achter hing. Daarop werd besloten om de auto te controleren. Naast dat er op de bestuurdersstoel en achterbank een fles lachgas lag, bleken er in de kofferbak nog eens achttien flessen te liggen. 

 

Het lachen is de chauffeur van de auto wel vergaan. Het voertuig is voor nader onderzoek weggebracht. Tevens wordt er een proces-verbaal opgemaakt voor het niet juist vervoeren van gevaarlijke stoffen.

 

Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou!

Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

24Cars Event! 21 september!

July 17, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle