Ook bij verlies zal Verstappen proosten in Sotsji

September 26, 2018

Ondanks dat Max in een interview aangaf dat de baan  in het Sochi Autordom niet het beste circuit is voor de auto’s van Red Bull zal er hoe dan ook een feestje worden gevierd na afloop. De Red Bull coureur mag komende zondag alweer 21 kaarsjes uitblazen. Hoe de Grand Prix van Rusland ook eindigt, Red Bull zal na afloop zeker een fles champagne ontkurken.

 Of de race in het Olympische park van Sotsji ook in andere opzichten een succes gaat worden, is nog maar de vraag. ‘Rusland’ is Verstappen nog niet echt gunstig gezind. De Red Bull-coureur kwam er drie keer eerder in actie met een vijfde en tiende plaats (2017 en 2015) en een uitvalbeurt (2016) als resultaat.

 

Ook Christan Horner houdt een slag om de arm: eerder deze week gaf de teambaas al aan dat de enige reële kans op succes dit jaar de Grand Prix van Mexico is, omdat de resterende zes circuits niet echt bij Red Bull passen. Verstappen sluit zich daar wat Sotsji betreft bij aan: “Het is niet het beste circuit voor onze auto. We weten dat we tijd verliezen op de lange rechte stukken, dus de bochten zijn voor ons de sleutel. Het is van belang om de set-up precies goed te krijgen voor die bochten. Hoe dan ook: de race zal dit jaar speciaal zijn, omdat ik zondag jarig ben. Ik hoop dat ik er een dag met goede herinneringen van kan maken.”

 

Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou!

Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

24Cars Event! 21 september!

July 17, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle