Winkelier in Middelburg neemt het heft in eigen hand bij illegale langparkeerder.

September 20, 2018

Na het herhaaldelijk waarschuwen van de parkeerder op de privé parkeerplaats was de winkeleigenaar het zat. Het signaal tot verwijderen (en nooit meer terugkomen) was duidelijker dan ooit. De Middelburgse winkelier besloot de auto van langparkeerder compleet in te pakken met zwart plastic.

 

 

 

De biljartwinkel aan de Dam in Middelburg, Loontjes Billiards, heeft een privéparkeerterrein achter de winkel en daar staan volgens de winkelier de laatste tijd vaak auto's illegaal geparkeerd. In sommige gevallen staan die auto's er ook nog eens dagen aan een stuk, ondanks herhaaldelijke verzoeken om het voertuig ergens te parkeren.

 

'Boontje komt om zijn loontjes'

"We waarschuwen altijd eerst op een A4'tje. Als men echter niet luistert...", schrijft de winkelier in een e-mail aan de Middelburgse verhalensite Wij zijn de stad- Middelburg. Met dus de ingepakte auto als resultaat. 'Boontje komt om zijn Loontjes', grapt de Middelburgse website.

 

Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou!

Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

24Cars Event! 21 september!

July 17, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle