Motorrijder 40 meter meegesleept door auto na botsing

September 19, 2018

Het slachtoffer werd meters meegesleurd over de John S Thompsonbrug tussen Grave en Nederasselt. De motorrijder werd geschept door een Volkswagen en moest 40 meter verderop bevrijd worden door de brandweer.

 

 

Een Volkswagen polo klapte door nog onbekende reden vol op de motorrijder. Het slachtoffer, een man, is ter plaatse gereanimeerd. Hoe hij er aan toe is, is niet bekend. Wel geeft de politie aan dat hij ernstig gewond is geraakt.

 

De brug is enige tijd afgesloten geweest voor verkeer.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

24Cars Event! 21 september!

July 17, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square