Vrouw parkeert haar auto in het water na dutje achter het stuur

September 3, 2018

Aan de Noordvest in Schiedam is er zondag vroeg in de morgen een auto het water in gereden. De vrouw bleek een dutje te doen.

 

Het voertuig verdween volledig onder water. De bestuurster lag te slapen in de auto en bij het starten ging er iets niet goed waarna het voertuig in het water belandde. De vrouw kon de auto zelfstandig verlaten. De politie heeft haar vervolgens thuisgebracht.

 

 


Omdat de auto voor de bergers niet bereikbaar was werd in eerste instantie een 2e voertuig ter plaatse gevraagd met een bootje. Dit bleek uiteindelijk niet toereikend om het volledig onder water verdwenen voertuig te bereiken. Duikers van Holland Diving International zijn uiteindelijk ter plaatse gevraagd om te assisteren. De duiker heeft de berger geholpen met het vastmaken van de auto aan de kraan van de takelwagen. Rond 09:00 uur was het voertuig weer boven water zodat de bergers deze mee konden nemen.
 

 

Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou!

Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

24Cars Event! 21 september!

July 17, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle