De nieuwe Tesla's komen overeen met KITT van Knightrider!

August 1, 2018

Dat Tesla bezig is met het werken aan kunstmatige intelligentie is geen geheim, maar wat zij er precies mee willen bereiken is tot op heden nog onbekend.

Elon Musk wil dat zijn auto's op hetzelfde niveau gaan denken als robot-Pontiac uit de tv-serie Knight Rider. Toen een fan op Twitter aan Musk vroeg of de toekomstige Tesla's technologie aan boord krijgen zoals die van K.I.T.T. in de serie Knight Rider uit de jaren tachtig, reageerde Musk eenvoudig met een 'Ja', waaruit blijkt dat de fabrikant van de elektrische auto inderdaad aan deze technologie werkt. 

 

Hoewel al eerder bekend was dat Elon Musk kunstmatige intelligentie wil toevoegen aan zijn auto's, was nog niet bekend hoe dat precies zou gebeuren. Ook nu zijn er nog veel vragen, maar de CEO van Tesla gaf wel aan dat het nieuwe systeem het mogelijk zal maken dat bestuurders 'vrijwel alles kunnen doen via spraakopdrachten'.

 

K.I.T.T, KITT oftewel Knight Industries Two Thousand was een pratende auto in de serie Knight Rider in de jaren tachtig. De hoofdrol werd gespeeld door David Hasselhoff, de auto was een  1982 Pontiac Firebird Trans Am. Personage Michael Knight kon via een horloge zijn auto oproepen en deze allerlei trucs laten uithalen in de jacht op boeven. De auto was zelfs zo slim dat hij soms orders van zijn baas negeerde als hij dacht dat dit beter was.
 

 

Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou!
Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

24Cars Event! 21 september!

July 17, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle