Vakantie van Belgisch gezin op Mallorca valt letterlijk in het water

July 13, 2018

Een belgisch koppel is met de schrik vrij gekomen toen ze, tijdens hun vakantie in Mallorca, van een klif zijn gereden. Door zich te vergissen met de koppeling is het echtpaar 15 meter naar beneden gevallen. 

Wonder boven wonder raakte het echtpaar (53 en 58 jaar) slechts lichtgewond. Toen de Belgen hun parkeerplaats bovenop de klif bij het strand van S’illot nabij Alcúdia wilden verlaten, ging het mis volgens het Belgisch Nieuwsblad. Vermoedelijk vergiste de Belg zich in de versnelling.


Rots in het water

Daardoor reed de auto door een houten omheining en viel hij als een baksteen naar beneden. De huurauto, een Nissan Micra, kwam tot stilstand tegen een rots in water. De vijftigers moesten door de plaatselijke brandweer uit hun auto worden bevrijd

De man liep meerdere botbreuken op, de vrouw kwam er met enkele blauwe plekken vanaf. Terwijl de auto naar beneden viel, lagen er mensen op het strand te zonnen. De auto heeft gelukkig niemand geraakt.

Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou!
Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

24Cars Event! 21 september!

July 17, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle