Kan de Mercedes S-klasse kogels weerstaan? (VIDEO)

July 12, 2018

De Mercedes S-klasse heeft de faam een erg nette bolide te zijn. Er wordt wel eens beweerd dat deze prachtwagen een regen van kogels zou kunnen overleven. Een Youtuber heeft dit uitgebreid getest om te kijken of deze mythe waar is.

Zijn slachtoffer was een Mercedes S-klasse van de modelgeneratie W220 uit de vroege jaren 2000. Toegegeven, de beige koetswerkkleur valt niet bij iedereen in de smaak, maar daarom hoef je er niet meteen kogels op af te vuren. De Youtuber voerde zijn banale plan desalniettemin uit.


Edwin Sarkissian liet zich dit geen twee keer zeggen en vuurde met verschillende wapens op de Mercedes S-klasse in deze 22 minuten durende video. Het resultaat laat zich raden, want de auto is niet gebouwd om een kogelregen te weerstaan! Daarvoor bouwt Mercedes immers specifiek gepantserde exemplaren…

Bekijk hier onder de video:

 

Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou!
Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

24Cars Event! 21 september!

July 17, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle