Studente komt met hoofd vast te zitten in uitlaat

July 6, 2018

Soms eindigt een feestje net iets anders dan je verwacht en sommige mensen maken het wel heel gek! Het spontane idee van de studente om na een festival haar hoofd in de uitlaat van een vrachtwagen te steken maakt einde aan feestvreugde.

Het overkwam de 19-jarige Kaitlin Strom die afgelopen week was afgezakt naar het Winstock Music Festival in de Amerikaanse staat Minnesota. Samen met haar vrienden wandelde ze langs een geparkeerde vrachtwagen en kreeg ze het lumineuze idee om haar hoofd in de uitlaat ervan te steken. Niet het beste idee van de dag, zo bleek onmiddellijk.
 

De brandweer werd verwittigd en kon Strom bevrijden door de uitlaat open te snijden. Na ongeveer drie kwartier kon ze weer opgelucht ademhalen. Achteraf bleek ook dat er alcohol in het spel zat. En aangezien Kaitlin nog geen 21 jaar is, komt er nog een staartje aan dit verhaal.

Bekijk hieronder de video:

 

Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou!
Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

24Cars Event! 21 september!

July 17, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square