Geniaal of toch gek, een tablet en smartphone op het stuur vastplakken?

July 4, 2018

Afgelopen week werd er in Vancouver een auto van de weg geplukt omdat de bestuurder met een koptelefoon rond aan het rijden was. Toen de agenten de wagen controleerden, zagen ze dat de eigenaar zowel zijn tablet als zijn smartphone op het stuurwiel had vastgeplakt...

Hoewel het logo op het handschoenkastje iets anders doet vermoeden, hebben we hier niet met een Lexus maar wel met een Mazda 3 van de vorige generatie te maken. Blijkbaar toch niet echt 'premium' genoeg voor zijn eigenaar. Die moet nu trouwens een boete van 81 Canadese dollar betalen ingevolge zijn kleine aanraking met de arm der wet. Een boete die hij niet heeft gekregen voor zijn doe-het-zelf-infotainmentsysteem maar wel omdat hij geen geldig rijbewijs kon voorleggen op het moment van de controle.

Of een tablet en/of een smartphone op je stuur bevestigen een goed idee is? Niet echt, volgens mij. Stel je maar eens voor dat de airbag in werking schiet...

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

24Cars Event! 21 september!

July 17, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle