20e Classic car meeting Vleuten

June 16, 2017

Op zondag 18 juni 2017, met Vaderdag, zal de 20e Classic Car Meeting Vleuten georganiseerd gaan worden.

 

 

Zondag 18 juni vindt de alweer twintigste editie van de Classic Car Meeting Vleuten plaats. Deze dag is bedoeld voor eigenaren en liefhebbers van oude Europese en Engelse auto’s, die op deze manier met elkaar in contact kunnen komen.

 

Van 14:30 tot 17:00 uur kunnen bezoekers gratis komen genieten en foto’s maken van de oude auto’s. Bezitters en bewonderaars kunnen met elkaar in contact komen, tips geven en adressen uit wisselen. Ook is er een Classic Car Beauty Contest, waarvan de winnaar om 16:30 uur bekend wordt gemaakt. Let op: Amerikaanse auto’s zijn niet welkom.

Omdat het een jubileumeditie is, wordt de CCMV dit jaar extra bijzonder. Zo zal een swingende bluesband, Men in Blues, vanaf 15:30 uur komen optreden. Ook is er dit jaar een mobiele koffiebar aanwezig, waar jij tegen betaling heerlijke koffie kunt halen. Frisdranken en hapjes zijn ook verkrijgbaar.

 

Het evenement is gratis te bezoeken. Wel wordt er aan de autobezitters een vergoeding van €5,- gevraagd om hun klassieke auto op het Dorpsplein te mogen parkeren. De organisatie is genoodzaakt deze bijdrage te vragen, omdat de vergunning voor dit evenement steeds duurder wordt.

 

https://www.regioleidscherijn.nl/

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

24Cars Event! 21 september!

July 17, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle