Oldtimer Festival op het stadspark.

June 13, 2017

 

Datum:

zaterdag 17 juni 2017

 

Deelname en activiteiten
Het Stadspark en het evenemententerrein worden ingericht voor verschillende categorieën voertuigen van minimaal 25 jaar oud: auto's, vrachtwagens, tractoren en diverse soorten tweewielers. Deelname is gratis. Aanmelden kan via onze website. Op het middenterrein komt een markt met boeken, automobilia, onderdelen, (be)kleding en tijdschriften. Ook is er ruimte voor ideële instellingen. Daarnaast is er een gezellig horecaplein met foodtrucks, entertainment en er zijn diverse kinderactiviteiten. Zelfs voor een pendeldienst van en naar het winkelcentrum wordt gezorgd!

Oldtimerrit
Ook wordt er deze dag door ons een Oldtimerrit georganiseerd. Voor deelname hieraan wordt een kleine vergoeding gevraagd. Aanmelden kan via onze website. De Start vindt plaats tussen 09.00 en 11.00 uur in het centrum van Veenendaal. De Finish is op de evenementenlocatie aan de Groeneveldselaan. Deelnemers kunnen hier onder het genot van een hapje en een drankje nagenieten van de toerrit en van de verschillende activiteiten en voertuigen die hier verder aanwezig zijn!

 

 

Locatie:

 

De Tinneweide
3902 HA Veenendaal

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

24Cars Event! 21 september!

July 17, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle