Schuiteman Oldtimer Event

June 2, 2017

 

Na het succes van vorige jaren organiseert Schuiteman Accountants opnieuw in samenwerking met de Stichting Rally for Kids op zaterdag 3 juni 2017 het Schuiteman Oldtimer Event. Een mooie traditie die dit jaar voor de derde keer wordt georganiseerd. Dit evenement is een navigatierit door Midden-Nederland. 


Het event, tot en met 2014 de ‘Brezan Historische Rally For Kids’, is een toertocht met oldtimers door Midden-Nederland. De opbrengst van het evenement gaat naar de Stichting Rally For Kids. Iedereen met een oldtimer van 40 jaar en ouder, is van harte welkom met de tocht mee te doen. Is uw auto jonger dan 40 jaar? Overleg dan gerust met ons via evenement@schuiteman.com.
 

Rally For Kids

Onder de missie ‘wij rijden om zieke kinderen te verblijden’ bezorgt Rally For Kids ernstig zieke en gehandicapte kinderen een onvergetelijke dag. Zo kunnen zij bijvoorbeeld een rallyevenement bijwonen of mogen ze zelf meerijden met een coureur op het circuit. Op deze manier hoopt de stichting dat de kinderen hun ellende voor even kunnen vergeten.


Leer meer

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

24Cars Event! 21 september!

July 17, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle