Veel bezoekers voor de oldtimers.

May 29, 2017

 

Ondanks de hitte werd de traditionele Oltimersdag in de binnenstad van Culemborg goed bezocht. Vanaf een uur of half elf liepen velen over de Markt, Varkensmarkt en het terrein van het stadskantoor om de vele schitterende klassieke oude auto's te bekijken. Op de Varkensmarkt stonden weer de oldtimers van garage Henk Visscher uitgestald. Zij mochten als eerste vertrekken voor de rit door de Betuwe, waar zij veel bekijks trokken. Tegen half vier kwamen de auto's weer terug in het centrum van Culemborg, waar nog enkele prijzen werden uitgereikt.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

24Cars Event! 21 september!

July 17, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square