Weekend vol oldtimers

May 17, 2017

CULEMBORG- Op 22 en 23 april houdt de Historische Automobiel Club Cuylenborgh oldtimerevenementen. Op de zaterdag  zijn oldtimerliefhebbers met hun oldtimer welkom op de taxatiedag voor oldtimers bij Jägers Bandentoservice, Pascalweg 8 in Culemborg. De taxateur begint om 09:00 uur en keurt de hele dag oldtimers. & Au

 

Zondag 23 april zijn oldtimerliefhebbers welkom bij Car Cleaning Culemborg, Industrieweg Culemborg want dan start daar de Openings-/Bloesemrit van de Historische Automobiel Club Cuylenborgh. De HACC heeft voor de vierde keer bewoners uit een verzorgingshuis die graag meerijden in de oldtimer uit hun jeugd. Liefhebbers/bezoekers en deelnemers zijn vanaf 11:00 uur welkom voor de inschrijving en de koffieklets, de oldtimers vertrekken rond 12:00 uur voor de rit. Voor de leden is dit evenement gratis, niet leden betalen € 7,50 euro voor deelname aan deze dag.

 

Lees meer op: www.culemborgsecourant.nl 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

24Cars Event! 21 september!

July 17, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle