Een designstudie met de Peugeot 406 Coupé als resultaat

May 17, 2017

De 406 weet bij ondergetekende nog steeds een snaar te raken. Vroeger hadden we er thuis eentje (een blauwe break) en het less is more-design staat nog steeds als een huis. De coupé was een ontwerp van Pininfarina en werd dankzij z’n ongekend elegante lijnenspel ook wel een poor men’s Ferrari genoemd.
 

 

Deze Toscana was een designstudie uit 1996 en in meer of mindere mate was dit een voorbode op de nog te introduceren coupé. De voorruit lijkt (minus een sleuf in het midden) rechtstreeks van een speedboot te komen en de aflopende “daklijn” in combinatie met een gapend gat onder de achterspoiler haalde het productiestadium uiteraard niet. Lees meer op News Locker

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

24Cars Event! 21 september!

July 17, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle