Schuurvondst: De Jaguar E-Type

May 3, 2017

Een verlaten huis dat in de vergetelheid is geraakt. Er wordt gekeken in de schuur en.. –POEF– een verstofte E-Type! Een flauw intro, maar de verhalen zijn niet uniek meer. Je zou bijna een paar maanden vakantie nemen om alle uithoeken van Engeland uit te kammen totdat je een bosje E-Types hebt gevonden en kunt gaan cashen.

 

Zonder gekheid. Deze E-Type uit 1965 werd ooit nieuw geleverd door de Jag dealer in de omgeving van Stoke-On-Trent. De klassieker kent twee vorige eigenaren. De laatste kocht de auto voor zijn vrouw in 1970. Ze genoot van de Brit, maar na vijf jaar kwam het eerste kind van het stel op de wereld. Prioriteiten veranderden en de focus ging uit naar het gezin. Vermoedelijk verknocht met de E-Type, werd de auto nooit verkocht. De rode vierwieler bleef in de schuur van de eigenaar staan. De jaren verstreken en de oorspronkelijke eigenaar is inmiddels overleden. Van de E-Type werd niets meer vernomen.
 

 Lees meer op autoblog

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

24Cars Event! 21 september!

July 17, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle