Een spiksplinternieuwe Mercedes R129 uit 1996

April 12, 2017

Het is alsof je even terug reist naar de jaren ’90 als deze SL R129 voor je neus verschijnt! Deze generatie SL stamt alweer uit 1989. De R129 was voor zijn tijd aardig vooruitstrevend. Zo werd deze wagen geleverd met moderne gadgets zoals een automatisch omhoog klappende anti-rollbar, elektronische dempers en nog veel meer. 

Deze SL500 werd in 1996 gekocht als verjaardagscadeautje voor de eerste en enige eigenaar, een Britse mevrouw. Deze dame reed 75 mijlen met de Merc, alvorens hem in een Londense garage te stallen. Daarna werd de auto nooit meer gebruikt en volgens Autoblog.com komt dat doordat mevrouw de sleutels van haar presentje verloor. Broodje aap-verhaal? Mogelijk. Feit blijft dat de SL nog geen 130 kilometers achter de rug heeft.

 

Lees meer op News Locker

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

24Cars Event! 21 september!

July 17, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle