Onbetaalbare klassieke auto's ontdekt van bijna 2 mln in waarde

April 6, 2017

 


Sprookjes voor volwassenen bestaan toch!

 

Bonhams is een internationaal veilinghuis en heeft de eer om deze 12 klassiekers uit Zwitserland te veilen. De auto's zijn gevonden in een kasteel en stonden allemaal ongeschonden bij elkaar. Samen zijn ze een tegoed van bijna twee miljoen euro.

 

 

Onder andere een Rolls-Royce Silver Ghost Double Phaëton, een Mercedes 300SL Roadster en een Lamborghini Espada (rijtest) werden aangetroffen. De Roller en de Mercedes zullen volgens Bonhams het meeste gaan opbrengen. Beide klassiekers zijn volgens het veilinghuis goed voor een waarde tussen de 600.000 en de 800.000 euro per stuk.
 

 


De klassiekers zullen tijdens de Bonhams Spa Classic-veiling van de hand worden gedaan. De veiling zal op 21 mei plaatsvinden op het legendarische Franchorchamps-circuit in België. Hoe de auto’s ooit in de vergetelheid zijn geraakt is niet bekendgemaakt. Er bevinden zich ook betaalbare klassiekers in de verzameling. Een Mercedes 500 SLC Coupé uit 1981 zal naar verwachting maximaal 30.000 euro gaan opleveren en een Ford Mustang uit 1973 maximaal 15.000 euro. De klassiekers die zullen worden geveild kun je één voor één bezichtigen in de gallery.

 

 

 Lees meer op News Locker

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

24Cars Event! 21 september!

July 17, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle