Donald Trump vergelijkt zelf-rijdende auto's met doodskisten


Een autonome auto vindt Donald Trump maar niks. De Amerikaanse president zou er zelf "nooit instappen" en noemt de auto's zelfs "oncontroleerbare rijdende doodskisten".

De Amerikaanse nieuwssite Axios voert vier anonieme bronnen op tegen wie Trump gezegd zou

hebben dat hij autonome auto's een gevaar vindt voor de samenleving. ,"Ja, ze zijn cool", meldde de Amerikaanse president over autonome auto's onlangs tegen een enthousiaste Tesla-rijder. ,"Maar stel je voor dat je achterin zo'n auto zit en plotseling begint deze te slingeren in een bocht en je kunt dat verdomde ding niet tot stilstand brengen? Ik zou nooit in een autonome auto stappen.” Trump deed deze uitspraken in privé, maar hij staat ook volgens andere Amerikaanse media al langer bekend als tegenstander van autonome auto's.

Lees hier verder!

#Autonomeautos #autonoom #DonaldTrump #Amerika

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle