Hulk (31) tilt auto op en redt klemzittende fietser


Een nakomeling van De Hulk, Hercules of beer word hij ook wel genoemd op social media. Chris van den Brug (31) kreeg deze koosmnamen nadat hij een een auto optilde die na een ongeluk een fietser beknelde. Ziet Chris zichzelf ook als een superheld zonder cape? ,,Nee, ik ben gewoon een lompe boer met een strak bierbuikje.”

De 31-jarige Chris van den Brug is buiten in zijn achtertuin een partytent aan het opzetten voor een verjaardagsfeestje, als hij opeens een luid gegil hoort. ,,Ik rende meteen naar buiten en zag een oud vrouwtje in paniek heen en weer lopen. Ze stond naast een auto die deels op het trottoir stond. Onder het voertuig zag ik een jonge gast liggen! Hij zat klem en kon geen kant op.”

Geen bloed

Het ‘oude vrouwtje’ blijkt de bestuurster van de auto te zijn. Zij heeft de fietser, die zonder licht reed, over het hoofd gezien en kon een aanrijding niet meer voorkomen. De jongen belandt na het ongeluk met zijn fiets onder de auto. ,,Ik rende meteen naar de jongen toe en merkte gelukkig dat hij goed aanspreekbaar was. Hij had geen verwondingen en bloedde niet, maar zijn been zat echt klem. Dat kon nog wel eens een probleem worden.”

Chris bedenkt zich geen moment en gaat in de buurt op zoek naar een krik om de auto omhoog te liften. Net op het moment dat Chris wegloopt van de fietser, komen er drie jongemannen aanlopen. Ze beginnen zonder aankondiging met het tillen van de auto. ,,Ik riep dat ze maar beter even konden wachten, want je weet niet of je het daarmee alleen maar erger maakt. Maar ze waren al begonnen...”

Bron


0 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle