Waarom nieuw en duur?


Steeds vaker lees ik berichten/advertenties over het aankopen van een mooie, luxe en nieuwe (liefst elektrische) auto's. En dan ook vaak, met name, de reviews over de rijtesten en bevindingen van en over peperdure auto's die voor weinig mensen zijn weggelegd.

Waarom niet veel meer leuke eerlijke reviews over 2e hands auto's ongeacht bouwjaar of prijskaartje? Gewoon de normale Jan Modaal types die overwegen bepaalde type auto's 2e hands aan te schaffen en er graag meer over te weten willen komen wat dan de eventuele gebreken zijn en de plus en minpunten mooi netjes in normale taal geformuleerd.

Ik ben van mening dat er hier een hele grote doelgroep wordt aangesproken die er daadwerkelijk baat bij heeft om eens een echte eerlijke review te krijgen over het aanschaffen van 2e-hands auto's. En dus niet de bijna zinloze, in ribbroek-lopende-presentator, die enthousiast vertelt hoe goed die Porsche Cayenne turbo is. Hoe geweldig de rijeigenschappen zijn van die nieuwe Tesla huppeldepup. Mooie auto's? Zeker! Maar wees reëel. Er lopen meer Jan Modaaltjes rond dan Hendrikjes de zoveelste! Benieuwd naar mijn kijk op een leuke Audi 80 b4 2.0 automaat uit 1976? Is dit een zinvolle aankoop of abonnement van je favoriete garage?

Dit artikel is ingestuurd door: Jeroen Palts Ook meedoen aan onze winactie? Stuur hier jouw originele artikel in!

#tweedehandsauto #elektrischrijden

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle