Byton showt nogmaals het toekomstige interieur van de M-Byte


Vorige week liet Byton het eerste schemerige beeld zien van het interieur van zijn eerste productiemodel. Vandaag wordt in het interieur de verlichting aangezet.

Byton's eerste productiemodel, dat deze week debuteert tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas, krijgt net als de concept-cars die hem voorgingen, een behoorlijk futuristisch interieur. De M-Byte SUV, zoals de productieauto gaat heten, krijgt namelijk vijf digitale displays in z'n binnenste geschroefd.

Over de gehele breedte van het interieur loopt een 48-inch groot scherm dat door zowel de bestuurder als de bijrijder gebruikt kan worden. Het 'Shared Experience Display' gedoopte scherm is te verdelen in drie 'contentzones', maar kan ook slechts één onderwerp weergeven. Denk aan de navigatie. Op het stuurwiel is een 7-inch groot scherm geplaatst waarmee de bestuurder niet alleen het grootste display kan bedienen, maar ook diverse instellingen van de auto kan aanpassen. Het derde scherm heeft een diameter van 8 inch en is tussen de bestuurder- en bijrijdersstoel geplaatst. Hiermee bedient de bijrijder het 48-inch grote scherm. Ook de inzittenden op de achterbank hebben toegang tot de infotainment. Achterin zijn namelijk nog eens twee schermen gemonteerd, displays waarmee de achterpassagiers het Shared Experience Display van content kunnen voorzien.

Bytons eerste definitieve productieauto wordt een volledig elektrische SUV, die eind komend jaar in productie gaat. Het bedrijf zegt al 100 prototypen rond te hebben rijden. Het bedrijf heeft in het Chinese Nanjing een productiefaciliteit opgezet.

#Byton #MByte #ConsumerElectronicsShow #SUV

0 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle