Dit luxe pand, wat nu te koop staat, verbergt momenteel een dikke Vanquish in zijn garage


Dit prachtige grachtenpand in Gorinchem is niet alleen uitzonderlijk door zijn rijke historie, maar ook door zijn garage. Waarin een aantal smaakvolle auto’s staan.

Bij het lezen van het woord ‘grachtenpand’ denken wij direct aan een rits huizen in de gordels van de hoofdstad, maar Nederland heeft uiteraard veel meer steden en dorpen waar dergelijke panden te vinden zijn. Het huis waaraan wij nu aandacht besteden staat in Gorinchem, en wel in het specifiek langs de Appeldijk. De grond waarop het huis is gebouwd diende in 1633 als locatie voor de enige tegelbakkerij van het vroedschap, maar in de jaren daarna zou het terrein voor een aantal wijd uiteenlopende zaken worden gebruikt. Nadat de tegelbakkerij er vertrok kwam het oorspronkelijke huis er terecht, alvorens het huis o.a. kortstondig werd veranderd in een hotel en daarna enkele jaren als winkel door het leven ging.

Door de jaren heen zijn er talloze aanpassingen gedaan aan het historische pand, dat halverwege de jaren ’90 pas weer fungeren kon als huis. Tegenwoordig heeft het huis twee woonlagen, waarin liefst negen kamers te vinden zijn. In totaal beschikt het huis, dat een woonoppervlakte van 305 vierkante meter heeft, over vijf slaapkamers.

Ondanks het feit dat er nog verschillende aspecten van het huis kunnen dienen als regelrechte tijdmachine, vinden we naast het huis een nette carport, met daarnaast weer een ‘mancave’. In deze mancave staat momenteel een Aston Martin voor een groot logo van de Britse sportwagenfabrikant. Wanneer je besluit het huis (voor een nog onbekend bedrag) te kopen, kun je er alles in kwijt.

Volgens de verkoper is er ruimte voor drie auto’s, dus de keuze is aan jou.

24Cars is op zoek naar de nieuwe autojournalist van Nederland!

Ga naar de actiepagina en zie hoe jij met jouw schrijftalent kans maakt op geweldige prijzen!

#AstonMartinVanquish #AstonMartin #Vanquish #Funda #Gorinchem

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle