Het vergelijk plaatje van Tesla Model X , Jaguar I-PACE vs en de Audi e-tron


Het zijn spannende tijden in autoland. De dieselmotor lijkt zijn langste tijd te hebben gehad en het is duidelijk dat de benzinemotor ook niet het eeuwige leven heeft. Er komen alternatieve technieken beschikbaar. Natuurlijk zijn er voldoende merken die elektrische auto’s in de showroom hebben staan. Echter zijn we nu op het punt staan dat de elektrische auto echt zijn definitieve doorbraak gaat maken. Daarmee bedoelen we ook qua verkoopcijfers, bijvoorbeeld. Ondanks alle goede bedoelingen en onze progressieve overheid vallen die nog wat tegen.

Het is natuurlijk een een grote sprong in het diepe om over te stappen naar een elektrische auto. Er moeten wat knoppen om. Qua laden versus tanken, gebruik en natuurlijk de uitstoot. In korte tijd zijn er een aantal belangrijke elektrische premium cross-overs geïntroduceerd. Voor vandaag vergelijken we de nieuwe Audi e-tronmet de Jaguar I-PACE met de pionier in deze klasse: de Tesla Model X.

24Cars is op zoek naar de nieuwe autojournalist van Nederland!

Ga naar de actiepagina en zie hoe jij met jouw schrijftalent kans maakt op geweldige prijzen!

#Audi #Jaguar #etron #IPACE #Tesla #ModelX #elektrischeauto #elektrisch #Elektrischrijden

1 view
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle