Een EV-ombouw van klassiekers voor Aston Martin liefhebbers


Aston Martin komt met een eigenaardig plan om klassieke auto's voorzien zijn van een EV-ombouw die ook weer makkelijk ongedaan kan worden gemaakt. Aston Martin Works heeft ons daarmee positief verrast.

Aston Martin Works wil met zijn omkeerbare EV-ombouw ervoor zorgen dat klassieke Aston's "[...] toekomstbestendig" zijn. Daarmee doelt de speciale afdeling van Aston Martin waarschijnlijk op het feit dat auto's met verouderde techniek niet overal meer even welkom zijn als voorheen.

De Engelsen tonen alvast hun Heritage EV Concept, een in 1970 gebouwde DB6 MKII Volante met een elektrische aandrijflijn die de bevestigingspunten van de originele motor en versnellingsbak. Aston Martin Works heeft gebruikgemaakt van techniek en kennis die het heeft toegepast en die het toepast bij de ontwikkeling van de Rapide E, de elektrische Rapide die nog op de markt moet komen. Aston Martin Lagonda zegt dat het in 2019 de orderboeken opent voor klanten.

24Cars is op zoek naar de nieuwe autojournalist van Nederland!

Ga naar de actiepagina en zie hoe jij met jouw schrijftalent kans maakt op geweldige prijzen!

#klassiekers #AstonMartin #AstonMartinWorks #ClassicCars #DB6 #Lagonda

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle