Skoda haar nieuwe Scala zien bij kleurrijke Lennon-Muur


Een Sneak Peek met alle kleuren van de regenboog. Skoda heeft hiervoor gezorgd.

In de week voorafgaand aan de definitieve onthulling laat Skoda wederom iets zien van de Scala, de auto die de Rapid Spaceback gaat opvolgen, maar tegelijkertijd iets groter is dan dat model.

Dat er in deze tijden van eindeloze teasercampagnes heel wat creativiteit komt kijken bij het bedenken van lekkermakertjes is bij dezen onomstotelijk vastgesteld. Skoda nam voor deze campagne een kunstenaar in de hand die de auto op vaardige wijze helemaal onderdompelde in de graffiti. Vervolgens werd de nieuwkomer bij de Lennon-muur in Praag geparkeerd. Volgens Skoda omdat dat een plek is waar iedereen ‘vrij is om zichzelf uit te drukken’, wat volgens z’n makers natuurlijk goed bij de Scala past.

Lekker wollig, zeker omdat de Scala op het eerste gezicht vooral een gemoderniseerde en iets grotere versie van de Rapid Spaceback lijkt te worden. Belangrijker is dat we de auto weer eens vanuit een andere hoek kunnen bekijken. Veel meer is er helaas niet te melden, want zo scheutig als Skoda de vorige keer met specificaties was, is het vandaag niet. Volgende week wordt Skoda’s C-segmenter in Tel Aviv onthuld en daar staan wij natuurlijk met de neus bovenop.

24Cars is op zoek naar de nieuwe autojournalist van Nederland! Ga naar de actiepagina en zie hoe jij met jouw schrijftalent kans maakt op geweldige prijzen!

#SkodaCitigo #art #kunst #RapidSpaceback #LennonMuur #creatief #Praag

0 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle