Welke auto zou jij gebruiken voor deze prachtige woning op wielen?


Koppel deze rijdende woning snel aan een SUV en ga op avontuur.

Caravans zijn meestal niet de meest sexy voortuigen om te showen. Dus voor iedereen die het concept leuk vinden maar niet in een sleurhut gezien willen worden heeft Land Ark de oplossing! Het design is simpel en eenvoudig. Het interieur heeft wat weg van een modern studioappartement in een grote stad. Compact, klein, dat zeker. Wel van alle gemakken voorzien en het ziet er nog chique uit ook. Blijk je het niks te vinden, dan kun je er altijd nog crystal meth in gaan koken. De verkoop van het spul kan helpen met de enorme aanschaf van de Draper, want het huis op wielen kost maar liefst 144.900 dollar.

De Draper komt met een keuken, inclusief fornuis en een oven. Er is zelfs een wasmachine, een badkamer en een knusse zitruimte. Ruzie met je vrouw (m/v)? Haak het huis aan je SUV en verdwijn in het bos. Met het juiste voedsel kun je het wel even volhouden in je moddervette Draper.

Land Ark heeft geprobeerd om zoveel mogelijk zaken in de kleine ruimte te verwerken. Het bed begeeft zich bijvoorbeeld op de ‘eerste verdieping’ en is te bereiken door middel van een ladder. Wie een bestelling bij Land Ark plaatst moet wel even geduld hebben. Het bedrijf heeft naar eigen zeggen 3 tot 4 maanden nodig om de Draper te bouwen.

24Cars is op zoek naar de nieuwe autojournalist van Nederland! Ga naar de actiepagina en zie hoe jij met jouw schrijftalent kans maakt op geweldige prijzen!

#Funda #huis #tekoop #SUV #woonwagen #luxe #LandArk

2 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle