Luxueuze penthouse te koop met “gratis” Aventador en Cullinan


Als je jouw miljoenen hebt klaar liggen voor een nieuw huis dan mogen er best wel wat leuke extra's bij zitten!. Je betaald immers tenslotte meer geld voor je nieuwe optrek dan dat sommige mensen zelfs in meerdere levend niet bij elkaar zouden kunnen sparen. Zie hier het prachtige splinter nieuw penthouse, Palazzio del Cielo (Paleis van de Hemel), in The Mansions at Acqualina te Miami.

Het penthouse is gevestigd op de 47ste verdieping van het luxe appartementencomplex in Sunny Isles Beach, te Miami, en is gebouwd voor mensen die stinkend rijk zijn en vreselijk in de watten gelegd willen worden. Zo vertelt de verkoper: “People who buy a $38 million penthouse want to walk in the door and not have to do anything but enjoy it.” Wel, bij dit appartement is dit meer dan mogelijk, want wanneer de eigenaar erin zal trekken, heeft hij ongeveer 1.200 vierkante meter tot zijn beschikking, waarvan liefst een kwart te vinden is buiten de deur. Een aanzienlijk deel hiervan zal in beslag genomen worden door het glazen zwembad, dat ruim 180 meter boven de grond bungelt. Binnenshuis vinden we verschillende slaap-, woon- en badkamers die ieder zijn voorzien van de fijnste, meest luxe spullen en materialen. Het goed beveiligde penthouse is een oase van marmer.

Bezit je een huis als deze, dan is het noodzakelijk om ook in stijl door Miami te rollen. Hierom geeft de verkopende partij de eigenaar bij aankoop van dit huis twee essentiële auto’s die het woord “rijkdom” schreeuwen. Wie 38 miljoen dollar overmaakt naar de verkoper, krijgt een gloednieuwe Lamborghini Aventador én een Rolls-Royce Cullinan. U weet wel, de allereerste SUV van het Britse automerk. Bij elkaar heb je hiermee ongeveer driekwart miljoen aan auto’s, die opgeborgen kunnen worden in je eigen two-car garage kunt plaatsen.

24Cars is op zoek naar de nieuwe autojournalist van Nederland!

Ga naar de actiepagina en zie hoe jij met jouw schrijftalent kans maakt op geweldige prijzen!

#luxe #Aventador #Cullinan #AcqualinateMiami #SunnyIslesBeach #Miami #RollsRoyce #Lamborghini

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle