De Audi RSQ E-TRON schittert op het witte doek


Grote liefhebbers van het actie en sci-fi genre, weten vast wel dat Audi graag zaken doet met de Amerikaanse filmindustrie. Meestal schuift het merk bestaande modellen naar voren als sluikreclame op het witte doek, maar soms worden die speciaal gecreëerd. Zoals ook deze RSQ e-tron.

Het is in de animatiefilm 'Spies in Disguise' waarin deze Audi RSQ e-tron zal schitteren. De bolide kent diverse trekjes van de PB18 die onlangs op Pebble Beach werd geshowd, maar in tegenstelling tot die conceptuele eyecatcher bestaat de RSQ e-tron enkel in digitale vorm. Op een productiemodel hoef je niet te rekenen. Maar wie weet gebruikt Audi de auto wel als inspiratiebron voor toekomstige showroommodellen.

Will Smith

Saillant detail: de stem van de superspion in Spies in Disguise en bestuurder van de RSQ e-tron werd ingesproken door Will Smith. Je weet wel, de 'Prince Of Bel Air'-acteur die de hoofdrol speelde in 'I. Robot' uit 2004, een blockbuster waarin een glansrol was weggelegd voor de vorige RSQ van Audi.

24Cars is op zoek naar de nieuwe autojournalist van Nederland! Ga naar de actiepagina en zie hoe jij met jouw schrijftalent kans maakt op geweldige prijzen!

#Audi #RSQETRON #Film #scifi #WillSmith

0 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle