1000 nieuwe Tesla's per dag!


Tesla bouwt nu bijna 1.000 auto's per dag. Dat meldt de site Electrek op basis van een ingewijde met kennis van de zaak.

Volgens de bron ging het vorige week om 6.800 auto's, waarvan 4.800 Model 3's. Voor dit kwartaal staat de teller nu op ruim 18.300 voertuigen, waarvan circa 12.200 exemplaren van de Model S. Onlangs kwam Tesla met productiecijfers over het derde kwartaal. Volgens het bedrijf rolden er in totaal 80.142 voertuigen van de band, een stijging van 50 procent ten opzichte van het eerdere record dat in het tweede kwartaal werd gehaald. Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou! Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

#Tesla #Electrek #Model3s #ModelS

0 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle