Dit is de snelste Tesla die er is!


U zal het van in het begin begrepen hebben, als Tesla zijn toekomstige Roadster ontwikkelt, zal het geen elektrische S2000 worden. Het idee om de aandrijving van de Model S P100D in te planten is nochtans wel reëel en komt van een Québécois.

Guillaume André, een Québécois, heeft een elektromotor van een Tesla Model S P100D ingeplant in een Honda S2000. Natuurlijk was er geen plaats voor de batterijen, die komen van een Chevrolet Bolt. Origineel. Dat gezegd zijnde, het vermogen blijft. Met 636 pk onder de rechtervoet schiet hij snel uit de startblokken, met schijnbaar fenomenale acceleraties. Op de kwartmijn (ongeveer 400 m), heeft Guillaume André een tijd neergezet van 10,57 s. Nu gaat hij op zoek naar verbeteringen voor de motorisatie van zijn S2000, wat waarschijnlijk helemaal niet gemakkelijk zal zijn…

Bekijk hieronder de video:

Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou! Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

#Tesla #S2000

0 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle