Een mini anniversary voor de verjaardag van Morgan!


Het Engelse Morgan mag volgend jaar 110 kaarsjes uitblazen en om dat heuglijke feit te vieren heeft het merk nu 110 Anniversary-edities van de 3 Wheeler, Plus 4 en Roadster bedacht.

De 100 Anniversary-versies van zowel de 3 Wheeler als de Plus 4 en de Roadster zijn leverbaar en nieuwe kleuren die Morgan onder de kopjes 'Classic Range' en 'Metallic Range' heeft geschaard. Daar blijft het natuurlijk niet bij.

De Roadster en Plus4 maken kennis met een leren riem die om de motorkap wordt gespannen. Daarnaast maken de drie Britten kennis met een sportuitlaatsysteem en Morgan vouwt een met leer óf met houtwerk afgewerkt stuurwiel in de auto's. Uiteraard plakt Morgan de nodige 100 Anniversary-badges op het drietal. De Morgan 3 Wheeler krijgt verder zwarte rolbeugels, een zwart hitteschild bij de uitlaat en speciaal gestikte met leer beklede stoelen.

Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou! Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

#Morgan #Wheeler #Plus4 #Anniversary #verjaardag

0 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle