De toekomst van Bentley geschetst door studenten in London


Bentley heeft designstudenten van het in Londen gevestigde Royal College of Arts (RCA) gevraagd te schetsen hoe luxueus vervoer er omstreeks het jaar 2050 uit zal zien. Dat levert natuurlijk interessante platen op.

Studenten van het Royal College of Art in Londen zijn door Bentley aan het werk gezet. De creatieve aspiranten hebben in beeld gebracht hoe zij 'automobiele luxe in het jaar 2050' voor zich zien. Volgens Bentley kregen de studenten onder andere de opdracht om bij het ontwerpen van hun toekomstvisies rekening te houden met digitalisering, nieuwe technlogieën zonder daarbij traditionele Bentley-waarden uit het oog te verliezen.

In totaal hebben 24 studenten een ontwerp ingezonden. Vier ontwerpen zijn door zowel Bentleys designafdeling als docenten van het RCA bestempeld als toekomstvisies 'die je aan het denken zetten'. Deze vier ontwerpen zijn bij de afbeeldingen van dit artikel te zien. Meer inzendingen zijn hier te vinden.

Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou! Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

#Londen #RoyalCollegeofArts #Bentley #studenten #toekomst

0 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle