Dit zijn de meest waardevaste modellen in de Verenigde Staten


De Jeep Wrangler en Wrangler Unlimited zijn verreweg de winnaars van de laatste 5 jaar. Daarnaast is de Subaru Impreza de personenwagen die domineert in de lijst gedomineerd door pick-up trucks en SUV's.

Dat blijkt uit onderzoek van de Amerikaanse site iSeeCars.com. De genoemde modellen van Jeep verloren tussen september 2013 en september 2018 iets meer dan 27 procent van hun waarde. De Toyota Tacoma, Toyota Tundra en NissanFrontier maken de top vijf compleet. Het gemiddelde waardeverlies van een auto na vijf jaar komt volgens het onderzoek in de Verenigde Staten uit op 50,2 procent.

De auto's waar Amerikanen na vijf jaar het minste voor terugkrijgen, zijn de Nissan Leaf en Chevrolet Volt. Die modellen verloren in de genoemde periode respectievelijk 71,7 en 71,2 procent van hun waarde. Ook met de BMW 7 Serie (71.1 procent) en Mercedes-Benz S-klasse (69.9 procent) hoef je niet op een leuk bedrag te rekenen. Een 6-serie, 5-serie of E-klasse inruilen loont volgens het onderzoek evenmin.

Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou! Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

#Jeep #JeepWrangler #WranglerUnlimited #SubaruImpreza #SUV

0 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle