Tijdens controle kofferbak vol lachgas aangetroffen door politie


In Amsterdam is afgelopen nacht op de A2 een auto aan de kant gezet voor controle. De bestuurder vervoerde wel een heel bijzondere inhoud, er bleken namelijk twintig flessen lachgas in de kofferbak te liggen.

De politie kreeg de auto in het vizier, omdat het voertuig erg naar achter hing. Daarop werd besloten om de auto te controleren. Naast dat er op de bestuurdersstoel en achterbank een fles lachgas lag, bleken er in de kofferbak nog eens achttien flessen te liggen.

Het lachen is de chauffeur van de auto wel vergaan. Het voertuig is voor nader onderzoek weggebracht. Tevens wordt er een proces-verbaal opgemaakt voor het niet juist vervoeren van gevaarlijke stoffen.

Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou!

Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

#lachgas #politie #amsterdam #kofferbak

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle