PEC Zwolle speler, Jansen, getroffen door grap FC Emmen supporters


FC Emmen aanvaller, Anco Janssen, stond zondagochtend even te kijken toen hij bij zijn auto aankwam. Zaterdag op zondagnacht is zijn auto volledig ingepakt met blauw folie door supporters van PEC Zwolle.

Dit meldt het twitterkanaal PEC.nu. Op foto’s is te zien dat de auto van Jansen volledig ingepakt is in blauw folie, de kleur van de club uit Zwolle. Jansen is geboren in Zwolle en heeft een verleden bij de club uit die stad.

Volgens RTV Drenthe kon Jansen wel om de grap lachen. "Ja, haha. Mooi toch? Zolang ze niks kapotmaken, moet het kunnen."

PEC Zwolle en FC Emmen troffen elkaar op afgelopen zondag om 14:30, waar de Zwollenaren met 1-0 wisten te winnen in Emmen. Anco Jansen mocht in de 54ste minuut invallen na door een kleine blessure even afwezig te zijn geweest.

Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou!

Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

#PECzwolle #grap #supporters

0 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle