Vijfde topmanager die opstapt bij Tesla


Liam O’Connor is al de vijfde hoge manager die binnen Tesla opstapt, aldus Bloomberg. O’connor werkte sinds 2015 voor de autofabrikant en was verantwoordelijk voor de levering van de onderdelen. Eerder stond hij op de loonlijst van Apple, nu heeft hij zijn ontslag ingediend bij de fabrikant van elektrische auto’s.

O'Connor is al de vijfde topmanager die Tesla in korte tijd verlaat. Het hoofd accounting, hoofd personeelsbeleid en hoofd communicatie verlieten eerder deze maand hun post. Financieel manager Justin McAnear vertrekt in oktober.

Beleggers maken zich zorgen om het grote verloop bij Tesla. Ook omdat de vertrekgolf samenvalt met een aantal misstappen van topman Elon Musk. Zo loopt er een onderzoek tegen Musk nadat hij op Twitter aankondigde Tesla van de beurs te willen halen. Een Brit die hielp de reddingswerkzaamheden in een Thaise grot, klaagt Musk aan omdat hij hem pedofiel noemde. En recentelijk rookte de Tesla-topman nog een joint in een interview op YouTube.

Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou!

Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

#OConner #Ontslag #Tesla

0 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle