Rapper Boef geeft €255.500 uit aan Rolls-Royce


De Nederlandse rapper Boef heeft een nieuwe bolide in zijn bezit. De auto die hij kocht is niets minder dan de Rolls-Royce Wraith. Trots pronkt hij met zijn nieuwe aanwinst op Instagram. De aanwinst die eerder toebehoorde aan oud-Feyenoordspeler Eljero Elia.

Boef kan tegenwoordig aardig leven van zijn muziek. Althans: zo lijkt het wanneer we afgaan op zijn nieuwste aanwinst: een Rolls-Royce Wraith, oftewel de coupé-uitvoering van de Ghost.

De Wraith is voorzien van een twaalfcilinder motor met een motorinhoud van 6,6 liter en twee turbo's, wat leidt tot 632 pk en een koppel van 800 Newtonmeter. Dat komt goed uit, want Boef houdt van doorrijden. Eerder deze maand stond hij voor de rechter omdat hij met 300 km/u door Tilburg reed en daarvan opnames maakte die hij deelde op Youtube.

De Rolls van Boef behoorde ooit toe aan voetballer Eljero Elia. Op het Instagram-account van de rapper is te zien hoe hij op de motorkap zit met de tekst: ‘Living my life to the fullest’. Naar verluidt stond de auto te koop voor 255.500 euro. De nieuwprijs ligt rond de 430.000 euro. De Wraith is een coupé waarmee Rolls-Royce kopers van onder de 40 hoopt aan te trekken. Dat is in dit geval gelukt, want Boef - alias Sofiane Boussaadia - is 25.

Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou!

Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

#rollsroyce #wraith #boef

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle