Grosjean wijst beschuldigend naar Sirotkin na F1 weekend in Singapore


Hij balanceert momenteel op het randje van de racebaan, was ‘de hele tijd aan het kloten’ volgens Verstappen en verbrak ook nog eens de gouden regels als het aan racedirecteur Charlie Whiting ligt. Ondanks dat voelt Romain Grosjean zich de gebeten hond op het circuit van Singapore en wijst beschuldigend met zijn vinger naar Sergey Sirotkin na het afgelopen F1 weekend.

Haas verliet het nachtelijke circuit met lege handen. Nul punten, wel een hoop gedoe en een straf voor Grosjean. Maar laatstegenoemde beschuldigt Sirotkin van onverantwoord rijgedrag. "Zijn rijstijl lijkt op go-kart-racing", meent de Fransman op F1leader.

Grosjean streed met de Williams-coureur om een plek in de achterhoede toen hij blauwe vlaggen kreeg om wedstrijdleider Lewis Hamilton te laten passeren. Sirotkin noch Grosjean wilde van wijken weten en hielden Hamilton zo lang op, dat Verstappen het gat dichtreed en bijna een aanval kon plaatsen.

Grosjean zegt dat hij excuses aanbiedt voor het blokkeren van alle coureurs tijdens de race, maar maakt vooral zijn Russische collega verwijten. "Het spijt me als ik iemand heb geblokkeerd, het was niet mijn bedoeling. Ik geloof dat ik mijn best heb gedaan," voegde Grosjean er nog wel aan toe.

Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou!

Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

#RomainGrosjean #SergeySirotkin #CharlieWhiting #F1 #MaxVerstappen

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle