Robo-auto’s voor Parijs als het aan Renault ligt


De Franse autoleverancier heeft een concept-car klaarstaan voor de Autosalon van Parijs. Zelf omschrijft Groupe Renault het ontwerp als een ‘robo-auto’.

Groupe Renault belicht de spullen die het meebrengt naar de Autosalon van Parijs. Dacia is met zijn vernieuwde line-up van de partij, Alpine brengt het complete A110-gamma mee en Renault stelt er de al digitaal gepresenteerde bijgewerkte Kadjar aan het grote publiek voor. Daarnaast zegt Renault een nieuw studiemodel mee te nemen naar de Franse beurs.

Renault omschrijft zijn concept-car als "[...] een premium robo-auto concept". Dat klinkt natuurlijk nog erg vaag, maar reken op een studiemodel dat geheel autonoom en volledig elektrisch is. Onlangs doken al de eerste foto's op van een nieuwe concept-car van Renault, een auto die wat design betreft in ieder geval naadloos aansluit op de EZ-Go Concept die het merk in maart dit jaar presenteerde.

Op meer informatie zullen we nog even moeten wachten.

Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou!

Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

#Renault #roboauto #parijs

0 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle