Je rijexamen doen in een echte Bugatti Chiron?! Deze jongen van 17 doet het!


Hier in Nederland gaat het allemaal net iets anders dan in Amerika , en dat brengt mooie resultaten met zich mee!

Correct me if I’m wrong maar bij mijn weten bestaat het Amerikaanse rijexamen net als bij ons uit een theorie- en praktijkgedeelte. Na het behalen van het theorie examen mag je, indien er iemand naast je zit met een geldig rijbewijs, de openbare weg op. Vervolgens moet je jezelf voorbereiden op een praktijk examen dat niet langer duurt dan 10 minuten. Je neemt zelf een auto mee naar het Department of Motor Vehicles (DMV), er stapt een medewerker in en het examen begint.

Allemaal leuk er aardig maar ik doel natuurlijk op dat een-na-laatste: je neemt zelf een auto mee. Dat mag iedere auto zijn, dus ook een Bugatti Chiron. En precies dat zien we gebeuren in bovenstaande video. Helaas zien we alleen het examen en helaas niet waartoe de Chiron in staat is. De auto is namelijk goed voor 1500 pk en een topsnelheid van 420 km/h.

Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou!

Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

#BugattiChiron #Bugatti #Amerika #rijbewijs

1 view
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle