Een klassieke Jaguar met een modern snufje


Een modern infotainment voor jouw favoriete afspeellijsten of de snelste routebeschrijving om van A naar B te komen, is een groot gemis in een klassieke auto . Jaguar Land Rover Classic kwam hiervoor met met een toepasselijke oplossing.

Menig liefhebber kan er van gruwen: een originele klassieke radio die uit de middenconsole is gesloopt en vervangen door een aftermarket exemplaar met de modernste connectiviteitsmogelijkheden. JaguarLand Rover Classic komt met een nieuwe reeks infotainmentsystemen die alle problemen oplossen. In een klassiek jasje zit de laatste techniek verscholen, zoals satellietnavigatie, telefoonaansluiting via bluetooth en DAB+-radio. Het systeem is instelbaar in verschillende talen zoals Engels, Frans of Russisch. Met de navigatie kun je heel Europa door en alle aanwijzingen worden in 2D, 3D of met pijlen gecommuniceerd. De radio laat zich middels een 3,5-inch touchscreen instellen. Door de originele draaiknoppen en toetsen behoudt de radio zijn authentieke uitstraling. Handsfree bellen is mogelijk door de nieuwe interne microfoon.

Vandaag verscheen het klassieke infortainment systeem op www.jaguarclassicparts.com. Voor het systeem vraagt Jaguar Land Rover Classic £ 1.200. Alles in laten bouwen kan in de werkplaats van het merk in Warwickshire. Eigenaren van de meeste uiteenlopende modellen kunnen aan de slag. Het systeem is beschikbaar voor de middenconsole van de Land Rover Defender tot de Jaguar XJS.

Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou!

Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

#Jaguar #JaguarLandRoverClassic #ClassicCars #modernereauto

0 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle