Blowende Elon tijdens interview zorgt voor dalende aandelen van Tesla


Toen tesla op de de beurs ging had het al een moeilijke start met een kelderde koers, nu er ook nog een video is op gedoken waarin een interview werd gegeven met een blowende en drinkende Elon. Ok, hij nam slechts één trekje van een joint (“Is that a joint? Or is it a cigar?”), maar Amerikanen zijn daar niet van gecharmeerd. Andere reden voor de dalende koers is het nieuws over diverse medewerkers die ontslag hebben genomen, zoals Dave Morton (chief accounting officer), die slechts een maand geleden was begonnen.

De aandelen openden vandaag op $260, om daarna te zakken tot bijna $250, terwijl de koers gisteren op $280 sloot. En die koers was al een tijdje aan het dalen, dus we zijn benieuwd waar dit gaat eindigen. Musk zei in het interview overigens dat hij zijn controversiële tweet over het van de beurs halen van Tesla niet stoned had verstuurd. Het feit dat ie dan nu wel aan het blowen is, maakt het geheel niet erg geloofwaardig. Joe Rogan stak de betreffende joint na ongeveer 2 uur op, gevuld met ‘tabak en marihuana’. “Heb je dat weleens gedaan?”, vraagt Rogan aan Musk. “Ik geloof dat ik er wel eens eentje geprobeerd heb”, reageert Musk. “Hahaha, haha.” Rogan vervolgt: “Dat mag zeker niet van de aandeelhouders?” Musk vraagt voor de zekerheid: “Het is legaal toch?” Rogan: “Totally!”

De gehele video van ruim tweeënhalf uur is hier te zien, lekker voor op de vrijdagavond. Qua onderwerpen komen bijvoorbeeld de vlammenwerpersaan bod, maar vooral ook kunstmatige intelligentie (AI), Neuralink, SpaceXen Tesla.

Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou! Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

#Elon #Tesla #ElonMusk #weed

1 view
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle