Vrouw komt te laat in ziekenhuis en bevalt in auto


De man van de hoogzwangere Alexis Swinney snelde over de snelwegen om op tijd te komen bij het ziekenhuis, maar tevergeefs. De bevalling verliep zo snel dat het hele avontuur zich in de auto moest afspelen.

Dominique Swinney besloot de bijzondere gebeurtenis op camera te zetten.

BEVALLEN IN DE AUTO

Je hoort vader Dominique hardop zeggen: “Kan je niet nog twee minuten wachten?”. Nee dus. Omgekeerd op de stoel van de auto en met haar andere kinderen op de achterbank, bevalt Alexis van haar vijfde kind. “Het was gestoord, maar geweldig”, vertelt Alexis aan Daily Mail. De video gaat als een tierelier de wereld over en is inmiddels al zo’n dertigduizend keer bekeken.

Bekijk hier de video op youtube. Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou! Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

#zwanger #vrouw #bevalling #ziekenhuis

0 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle