Met een gehuurde Ferrari 220 km/u door de regen racen!


Want want kan er nou fout gaan? Dat moet de vrouw uit Iowa gedacht hebben. Dit racemonster is al een gevaarlijk voertuig op de weg, laat staan als het ook nog eens flink regent. Met ruim 570 pk snelde de wagen door de straten. De Ferrari 488 gaat zelfs nog een stap verder. Beladen met turbo’s, levert de achtcilinder maar liefst 670 pk. in verkeerde handen een gevaarlijke asset.

In de buurt van Des Moines, Iowa in de Verenigde Staten maakte een vrouw het wel heel bont. Met een gehuurde Ferrari 488 Spider snelde ze met een snelheid van 220 km/u over de I-35. Een snelweg waar een maximumsnelheid van 70 mijl per uur (112 km/u) geldt. Bovendien regende het flink, wat het risico op een ongeluk nog eens verhoogde. De Highway Petrol was ook aanwezig op de I-35 en betrapte de vrouw op het rijden van deze hoge snelheid. Toen de agent haar ondervroeg, gaf ze toe te hard te hebben gereden. Zelf dacht ze dat ze ongeveer 160 km/u ging. De politie heeft niet bekendgemaakt welke boete de dame heeft gekregen, maar The Drive schat dat ze zeker 400 dollar kan overmaken naar de staat. Koos we zagen net een… Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou!

Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

#112 #politie #Ferrari

0 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle