Chemisch DNA tegen diefstal van je auto kun je gewoon kopen!


Verschillende gemeentes hebben besloten samen op te treden tegen het toegenomen aantal meldingen aan auto-inbraken. Namelijk een autokit met een chemisch DNA beveiliging!

Chemisch DNA is een vloeistof die je op waardevolle voorwerpen kan aanbrengen voor het beveiligen tegen diefstal. De vloeistof licht op onder ultraviolet licht en heeft een unieke samenstelling die werkt als een soort code. Zodra deze code door de eigenaar geregistreerd is kunnen auto’s en auto-onderdelen die behandeld zijn met chemisch DNA direct gekoppeld worden aan de rechtmatige eigenaar. Het wordt daardoor voor de dief onaantrekkelijk om te stelen en door te verkopen.

De helft minder

In Sliedrecht heeft de inzet van chemisch DNA al geleid tot de afname van het aantal auto-inbraken met tachtig procent. Door chemisch DNA te gebruiken hopen de gemeenten in de Hoeksche Waard en de politie het aantal auto-inbraken in de Hoeksche Waard met de helft te verminderen.

Kopen met korting

Je kunt bij de gemeenten in de Hoeksche Waard zo’n autokit met chemisch DNA tegen gereduceerd tarief kopen. Normaal kost een autokit €69,50 inclusief btw. De gemeenten stellen enkele autokits beschikbaar voor €37,50 inclusief btw, maar op=op.

Wil je zo’n kit hebben, dan kun je die hier bestellen. Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou!

Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

#DNA #112 #inbraak #chemischDNA #beveiliging

0 views
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle