Dit boek van Ferrari kost 25.000 euro


Een van de meeste fenomenaale autobouwers is toch wel Enzo Ferrari. Taschen, een Duitse uitgever, heeft een prachtig boek als eerbetoon toegewijd aan deze man!

De 514 pagina dikke pil is geschreven door journalist Pino Allievi en geïllustreerd door Piero Lardi Ferrari. Er komt een 'light'-versie in 1.697 genummerde exemplaren van elk 5.000 euro in een aluminium kist ontworpen door Marc Newson. In de bijlage staat een lijst met alle Ferrari-overwinningen sinds 1947.

Er komt echter ook een verzamelaars-editie die kan worden besteld voor 25.000 euro. Het buitengewone pareltje is gesigneerd door John Elkann, wijlen Sergio Marchionne en Piero Lardi Ferrari, de zoon van Enzo Ferrari. Van het boek worden slechts 250 exemplaren gemaakt en die worden allemaal geleverd met een sokkel en een opbergkoffer in de vorm van een V12-motor.

Dagelijks autonieuws, speciaal voor jou! Schrijf je hier in voor de 24Cars community.

#Ferrari #boek #PinoAllievi #PieroLardiFerrari #MarcNewson

1 view
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Pinterest - White Circle